Hem Seglingscharter Ribcharter Kappsegling Vinteraktiviteter Om oss Kontakt Nyheter

 

 

Ribcharter


Chartra en eller flera ribbåtar som transport med maxad upplevelse. Med hastigheter på max 45 knop kommer adrenalinet stiga och ribchartern fungerar därför perfekt som huvudevent eller som en kickstart inför ett större event.

_MG_9422a.jpg _MG_9422a.jpg _MG_9422a.jpg

Beställ ditt event här.

Utöver det vanliga
Fri horisont och vind i håret kan inte göra annat än att ge leenden på alla i gruppen. Själva RIB-upplevelsen räcker oftast, men vi har en plusmeny med en mängd omkringaktiviteter och upplevelser för er som vill ha mer.
Vad sägs till exempel om sälsafari, bastubad, exklusiva restaurangbesök eller teambuilding. Har ni egna förslag på resmål och upplevelser?
Ni beställer, vi ordnar. Välkomna!


.

En glädjeraket
RIB-taxi är för er som inte nöjer er med vanlig sjötransport. RIBen ger er en unik upplevelse, tar er snabbast fram i tid och levererar dessutom äkta glädje.

Våra professionella chaufförer har rätt behörigheter för att transportera er 

säkert. Våra RIB-båtar håller en hastighet på max 45 knop. Rätt utrustning ges ni självklart på plats.

Kom nära
Kom nära sevärdigheter i något av Whyshores sightseeingpaket. Med RIB 

kommer vi snabbt på plats för att njuta av Stockholms sevärdigheter på sjön. RIB-båtens storlek och smidighet gör att du kommer närmare målet. RIBens fart i kombination med lugnet som inkommer på platser både en känsla av 
harmoni och energi. Vi har RIB-paket som sälsafari, restraurangturné, ö-safari, Stockholm runt.

 

Copyright | Whyshore Event Marketing AB I info@whyshore.com I Tel 08-601 30 60 I Fax 08-601 30 33 I Augustendalsvägen 19, 7tr I BOX 1162, 131 27 Nacka Strand