Hem Seglingscharter Ribcharter Kappsegling Vinteraktiviteter Om oss Kontakt Nyheter

 

 

 

Segla med segelbåtarnas Rolls-Royce

Swan 60

Segla på en båt med maxhastighet över 40 knop

Formula 60 Trimaran

Vår smidiga kappseglaryacht

X-35 One Design

Bli snabb som en vessla på vattnet

SeaCart 26

Skandinaviens största kappseglingsbåt

Super Maxi 100

E-postadress*
 

Nautor’s Swan får frisk vind i seglen - inleder samarbete med Whyshore Ab som ny agent i Sverige


TORSDAG 7 MARS

 

Nautor’s Swan är ett av världens starkaste varumärken inom båtbranschen. Drygt 2.000 båtar av ett sjuttiotal modeller har tillverkats sedan starten 1966. Whyshore med Klabbe Nylöf vid rodret kommer framöver att representera Nautor’s Swan i Sverige.


Fokus för den nya Swan verksamheten i Sverige kommer att ligga på att skapa mervärde åt de existerande svenska Swan ägarna samt att aktivt erbjuda information om de intressanta nya Swan modellerna. Utöver försäljning av nya Swan segelbåtar kommer verksamheten att omfatta såväl förmedling av begagnade Swan båtar som charterverksamhet. En speciell tonvikt kommer även att ges till olika aktiviteter för Swanägare inom ramen av Club Swan och Swan Club Sweden.

 

”Vi är väldigt ödmjuka inför uppgiften att ta på oss det ansvar som namnet Swan påbjuder vad beträffar att leverera kvalitet såväl i produkerna som i den service Swanägarna förväntar sig. Dock vet vi att vår affärsidé i kombination med vår erfarenhet av internationell segling är ett stort steg framåt för Swan i Sverige. Swan har värden som Whyshore gärna förknippar sig med och mer än gärna hjälper till att förmedla till den svenska marknaden” säger Klabbe Nylöf på Whyshore.

 

En av målsättningarna för verksamheten 2013 är att presentera en ny Swan 60 till de svenska vattnen under sommaren 2013 och med den delta i några av de största havskappseglingarna i Norden. Den nya Swan 60 modellen är en intressant båt för bekväm cruising i våra vatten och framför allt en fantastisk båt för internationell kappsegling.


bild2.jpg
Vi är mycket glada över att få med Klabbe och hans team i Swan-familjen. Vi är övertygade om att den breda erfarenhet som Klabbe har från såväl kappsegling som cruising kommer att medföra en frisk vind för Swan i Sverige. Utöver den aktivitet som vi ser att han kommer att medföra till existerande Swan ägare i Sverige, ser vi givetvis även fram emot att få se nya Swanar segla bland de många fina äldre Swanar som redan seglar i de svenska vattnen”, säger Joakim Hildén, Area Manager Europe and Russia, på Nautor’s Swan.


För mer information, bilder och intervjuer kontakta:

 

Klabbe Nylöf, Whyshore, +46 733472446, klabbe@whyshore.com

Joakim Hildén, Area Manager Europe and Russia, Nautor Ab,+35 8405093813, joakim.hilden@nautors-swan.com

swan.png

 

Copyright | Whyshore Event Marketing AB I info@whyshore.com I Tel 08-601 30 60 I Fax 08-601 30 33 I Augustendalsvägen 19, 7tr I BOX 1162, 131 27 Nacka Strand